Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Elisenda Julià & Rai Paz


Diumenge 1 d’octubre
A les 12 del migdia
Plaça de l’Ermita de Santa Magdalena de Sant Feliu Sasserra

Elisenda Julià & Rai Paz és un duet que s’ha consolidat durant gairebé una dècada actuant en diferents escenaris de Catalunya. Després d’aquest llarg recorregut ens presenten el seu primer treball discogràfic, Love Will Be the Theme Song (Fresh Sound). Un repertori cuinat a foc lent que es centra en el cançoner americà, amb composicions dels grans noms de Broadway o del Jazz, però que també inclou algunes pinzellades de bossa nova o de pop.


Espai Patrimonial


PLAÇA DE L’ERMITA DE SANTA MAGDALENA – Sant Feliu Sasserra

La capella de Santa Magdalena es troba situada al final del carrer Santa Magdalena al poble de Sant Feliu Sasserra.

És una capella de petites dimensions orientada a ponent, d’una sola nau decorada amb un seguit de columnes i cornises de guix. La façana principal orientada a l’oest, està articulada per una gran portalada emmarcada amb grans blocs de pedra regular treballada. A la llinda, s’hi troba la data de 1762 inscrita dins d’un segell. Coronant la porta, s’hi ubica un frontó motllurat triangular amb els vèrtexs decorats amb petits pilars d’extrems ovalats, i amb una creu llatina al centre.

Situada dins l’antic terme d’Oristà, al lloc de Sasserra, apareix esmentada el 1288 tot i que l’actual edificació no conserva cap resta d’època romànica. L’edifici conservat actualment d’estil neoclàssic fou bastit sota la nova advocació a Sant Salvador d’Horta el 1762 segons mostra la data de la llinda.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions