Per primera vegada a la comarca d’Osona, se celebrarà la Fira de l’ocupació “Girafeina Osona”, destinada als joves d’Osona i el Lluçanès.

Organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona d’Osona, l’Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal d’Osona, amb la col·laboració dels Serveis Locals d’Ocupació i els Punts Joves d’Osona i el Lluçanès, la fira tindrà lloc el dimarts 9 de maig de 9 a 15 h al Recinte Firal El Sucre de Vic.

La finalitat de la fira és l’impuls a la inserció al món laboral, facilitant el contacte d’empreses amb persones que estan en procés de recerca de feina. Hi haurà espais d’orientació, llocs on resoldre dubtes i conèixer de primera mà tots els serveis on es poden adreçar.

Hi haurà també un espai destinat a les empreses per fer demostracions i un espai de sensibilització per informar al món empresarial sobre la contractació de persones en tota la seva diversitat.

Al següent enllaç, s’hi aniran publicant les ofertes laborals i empreses que participaran a la fira: http://www.garantiajuvenilcambra.org/girafeinaosonajoves/

Des del Lluçanès, es participa a la Fira a través del Servei Local d’Ocupació i del Servei de Joventut, tant en la seva organització com per fomentar la participació del jovent dels municipis. Una de les mesures per facilitar l’assistència a Girafeina és l’oferiment d’una opció de transport col·lectiu, juntament amb el contacte estret amb les persones usuàries del Servei d’Ocupació i la difusió de la informació a través de les xarxes socials del Servei de Joventut (Lluçanès Jove) i del Consorci del Lluçanès.

Els joves que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure al següent enllaç: Microsoft Forms

Comparticions