El calendari del Lluçanès 2018 recull els principals esdeveniments de cada municipi (fires, festes, esdeveniments) i aquest any està dedicat als ocells i les aus que habiten i fan pas per la nostra comarca. Així mateix també s’organitzaran sortides guiades mensuals per conèixer millor el seu hàbitat, cant, etc.

Gràcies a la afició de moltes persones en observar aquestes espècies, la seva forma d’alimentar-se, caçar, reproduir-se i desenvolupar-se, i amb el suport del col·lectiu Lluçanès Viu, s’ha pogut editar el calendari que despertarà l’interès de tots en conèixer els ocells de casa nostra.

Així, s’ha estudiat, un ocell per municipi relacionat amb el mes que hi habita o transita. D’aquesta manera cada municipi del Lluçanès ha estat diferenciat per una espècie que s’hi pot observar durant el mes que li pertoca.

  • NOVETAT: Amb la idea de donar a conèixer el món ornitològic al Lluçanès, s’han estructurat unes sortides guiades  mensuals per saber més sobre els ocells que habiten i transiten a la nostra terra. De la mà d’experts i aficionats a l’ornitologia, cada últim dissabte de mes es programaran les sortides a cada municipi per explorar l’ocell proposat i el seu entorn. Estigueu atents a les dates senyalitzades al calendari!

> Podeu descarregar-vos el calendari i conèixer més cada ocell (dimensions, hàbitat, i escoltar el seu cant), a la pàgina del Calendari 2018

 

 

Comparticions