Aquest diumenge 23 de maig el carrer Major i Plaça de l’Església de Prats va lluir de nou amb la venda de productes creats per les cooperatives escolars del Lluçanès, arribant així a la darrera fase d’un projecte CuEmE que s’ha treballat a les escoles durant tot el curs escolar.

Les quatre cooperatives que van posar la seva parada al Mercat de Cooperatives escolars del Lluçanès, “Manuart”  i “Recicoop” de l’escola Lluçanès de Prats de Lluçanès; “Cooperactiva” de l’escola Fedac de Prats de  Lluçanès; “Ecoart” de l’escola Terra Nostra d’Olost, van veure com pràcticament esgotaven el seu stock al final del matí. I és que va ser un anar i venir constant de persones que miraven, passejaven i compraven els productes artesanals elaborats a mà pels mateixos nens i nenes: clauers, bossetes d’olors, posa llapis, punts de llibre, marcs de fotos, jocs, espelmes, entre d’altres.

Amb els beneficis que hauran obtingut, i després de retornar el capital a cada soci/a, faran un donatiu a les diferents ONG que han escollit: Osona contra el càncer, Mans Unides i Osona amb els nens. Membres d’aquestes entitats també van passejar per les parades ahir, donant tot el seu suport al projecte.

Les cooperatives “Crafters” de l’Escola la Monjoia i “Roures Art” de St. Feliu Sasserra, tenen pendent la venda dels productes que faran als seus municipis en els propers dies.

El CuEmE al Lluçanès finalitzarà amb l’acte de cloenda telemàtic que s’emetrà en directe pel canal de Youtube del Consorci del Lluçanès el proper 3 de juny a les 15:30h.

A continuació, podeu veure algunes fotografies de la jornada:

Comparticions