La revista Descobrir Catalunya del Grup Sàpiens, el proper número 248 (octubre del 2018), publica en portada i com a reportatge central, més de 40 pàgines, el Lluçanès.

La revista d’edició mensual que sortirà el proper octubre 2018 (als quioscos a finals de setembre) porta el títol de portada “El Lluçanès autèntic, un fascinant territori rural per viure-hi i per gaudir-ne”, un complet reportatge de la mà de diferents autors del Lluçanès en forma de micro capítols. Els col·laboradors que s’han fet càrrec del reportatge són el Ramon Besa que ens introdueix el context del Lluçanès, l’Anna Gorchs que parla de la terra a la taula basant el reportatge en productes locals, el Jordi Freixa encarregat de parlar del paisatge i dels miradors, el Ramon Erra sobre la transhumància i la història que ens caracteritza i la Meritxell Verdaguer que contrasta opinions de persones que viuen i treballen al Lluçanès. Tot acompanyat d’una proposta de visites i de dues pàgines d’elements patrimonials destacats.

Per a celebrar el reportatge, us convidem a l’acte de presentació de la revista que conté aquest ampli dossier sobre el Lluçanès el proper dissabte 29 de setembre, amb les intervencions d’Isaac Peraire, president del Consorci del Lluçanès, Joan Morales, director de la revista i Jordi Freixa, periodista i col·laborador del reportatge.

L’acte tindrà lloc a les 13h al Roure de la senyora de Sant Boi de Lluçanès i s’oferirà un tast de productes locals del Lluçanès.

 

 

Comparticions