Els propers 6 i 7 d’abril, el Lluçanès com a destinació turística i gastronòmica, serà present a la Festa Alicia’t al Mon Sant Benet. La festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona celebra un programa amb més de  activitats per a nens i nenes, famílies i aficionats a la gastronomia.

Durant el cap de setmana podreu trobar un estand turístic del Lluçanès per conèixer les experiències turístiques i gastronòmiques que oferim des del territori i ens hi acompanyaran diferents productors i elaboradors del Lluçanès.

A més, com a activitat excepcional, el diumenge 7 d’abril a les 11.15h, tindrà lloc l’Aula dels Sabors que consisteix en sessions gormandes on descobrir i conèixer els projectes turístics i productes agroalimentaris més singulars de la demarcació de Barcelona. Consisteixen en tastos guiats per grans especialistes, d’una durada de 60 minuts.

El cas del Lluçanès, porta per nom “El Lluçanès més saborós. La ruta de la llet i la ruta del pa” on tastarem els millors productes gastronòmics, coneixent paisatges i històries úniques. Els antics camins de transhumància s’han recuperat al Lluçanès amb l’objectiu de conservar i conèixer singularitats naturals i paisatgístiques del territori. En Ramon Erra, escriptor de Cal Penyora, ens relatarà els encants del territori, acompanyat per en Josep Sucarrats, expert gastronòmic i director de la revista CUINA. Amb ells tastarem productes làctics, formatges i altres delícies elaborades amb blat forment que cultiven i elaboren els pagesos de la zona i que formen part de les rutes del pa i de la llet del territori del Lluçanès.

Una experiència única que requereix reserva prèvia. Més informació aquí.

Comparticions