El Consorci del Lluçanès ha presentat un nou programa de formació per al primer semestre de 2023, organitzat amb el suport dels ajuntaments dels diversos municipis.

El programa presenta propostes diverses i adreçades a diferents col·lectius: persones adultes en general en l’àmbit de les llengües i les TIC, persones que es troben en situació de recerca de feina, persones emprenedores o empreses, persones nouvingudes, etc.

Dins de la formació professionalitzadora, el programa recull diverses propostes relacionades amb el sector lacti, que es portaran a terme a la formatgeria col·lectiva del Lluçanès, el Quall. Les persones interessades en aquest àmbit trobaran una àmplia oferta de cursos que van des de l’elaboració de diferents tipus de formatges fins a la tecnologia d’envasament dels productes derivats.

Com a novetat, enguany destaquen les formacions “Iniciant el canvi: coeducació i perspectiva de gènere als centres educatius en l’etapa 0-6”, dirigida a docents de primer i segon cicle d’Educació Infantil, i “Dones per l’ocupació”, sota el paraigua dels tallers per a la recerca de feina. Finalment, en l’àmbit de la formació per a empreses, es presenten dues propostes per complir amb la formació del programa Ocupació + Transformació.

També segueix la formació transversal, amb cursos de català per a persones nouvingudes que durant aquests mesos tindran lloc a Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau i Oristà, així com altres opcions per iniciar-se i perfeccionar l’anglès o una proposta per millorar el treball amb fulls de càlcul d’excel, entre altres.

Es pot consultar tota la programació i realitzar les inscripcions a: llucanes.cat/formacio

Comparticions