Aquesta tardor el Lluçanès es mourà a ritme de jazz a través del cicle “Intrús. Jazz pel forat del pany”. El cicle de jazz és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès (del Consorci del Lluçanès) que té per finalitat oferir i apropar un cicle de concerts de jazz, professionals i de qualitat, a diferents municipis del Lluçanès.

“Intrús. Jazz pel forat del pany” portarà grups de jazz de primer nivell, oferint una gran qualitat de les propostes musicals en petit format, a través de concerts curts i íntims, en grups reduïts d’espectadors. El cicle ofereix una representació molt variada dins la música jazz amb artistes molt actius dins l’escena musical que tocaran swing, fusió jazz-flamenc, jazz contemporani, jazz pop, etc.

Els concerts de jazz es realitzaran a diferents espais arquitectònics patrimonials del Lluçanès (masies, cases modernistes, molins, cases singulars o casinos) aportant un valor cultural afegit al concert, ja que majoritàriament són espais d’accés privat que obriran les portes per poder donar a conèixer espais íntims del patrimoni cultural.

Així mateix, el cicle Intrús oferirà un tast de productes locals a cada concert, de la mà de l’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula, presentant diferents productors del Lluçanès, que es farà càrrec de les tapes i begudes. Un gust per tots els sentits!

El cicle ofereix la possibilitat de poder gaudir de tot el cicle sencer a través d’abonaments. Les entrades dels concerts es poden comprar de forma anticipada a través del portal o als ajuntaments dels municipis o a taquilla una hora abans del concert.

Podeu trobar tota la informació del cicle Intrús a la pàgina web: www.llucanes.cat/intrus

Comparticions