Una vintena d’accions formatives entre cursos, tallers i xerrades es posen en marxa a partir d’aquest mes de febrer fins al juliol al Lluçanès.

La programació consta de diferents blocs.

  • Bloc de formació permanent ofereix un taller de disseny, un curs d’anglès, un d’iniciació a les xarxes socials, un curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, un curs de preparació per certificat ACTIC i diversos cursos de coneixement de l’entorn per a persones nouvingudes que es desenvoluparan a diferents municipis de la comarca.
  • Bloc de formació professionalitzadora: es divideix en dos àmbits.
    • Sector Forestal on es realitzaran dos cursos: un curs de manteniment de serra mecànica, trossejat bàsic i tal d’arbres i un curs de conducció de tractor forestal.
    • Sector Lacti, amb un curs d’introducció a les principals tecnologies d’elaboració de formatges, que forma part de la programació de la Universitat de Vic d’estiu.
  • Bloc formació per a persones emprenedores i empreses: amb un curs per conèixer com posar preu als productes i serveis, i un curs per activar les vendes a través d’instagram.
  • Bloc xerrades per a famílies:  amb xerrades que inclouen diferents temes d’interès per a famílies: assetjament escolar, educació, sexualitat a la petita infància, motivació en els estudis o adolescència i presa de decisions.
  • Taller de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL): un taller especial en motiu del Dia Internacional de les Dones

Els cursos, tallers i xerrades es desenvoluparan amb diferents formats: En línia o bé de forma presencial.

Les inscripcions es poden fer a través del portal www.llucanes.cat/formacio o al Consorci del Lluçanès:
938880050 – consorci@consorci.llucanes.cat

Consulteu els diferent cursos, tallers i xerrades:

Comparticions