El passat dissabte 19 d’octubre es va celebrar la sisena trobada dels casals i associacions de gent gran dels municipis del Lluçanès. Aquest any la trobada va tenir lloc a Sant Feliu Sasserra aplegant a més de 100 persones, totes elles procedents de diferents poblacions del Lluçanès: Alpens, La Torre d’Oristà, Olost, Perafita, Sant Bartomeu del Grau, Sant Feliu Sasserra i Sobremunt. En edicions anteriors la trobada havia estat acollida a Perafita, Alpens, Sant Boi, Prats de Lluçanès i Oristà.

La trobada va iniciar-se a les 10:30 reunint al local social Ateneu a tots els interessats en participar de les activitats matinals. La primera activitat, va ser la visita a l’Exposició de Sotsvegueria de mà de Josep Romero i Beltran (Alcalde i Regidor d’Educació, Turisme i Urbanisme) i visualització d’un audiovisual que explica el pes de la vila de Sant Feliu Sasserra al llarg de la història i especialment durant l’època que va ser capital de la sotsvegueria. Seguidament els participants es van endinsar en el món de la bruixeria visitant el Centre d’Interpretació de la Bruixeria.  Per acabar el matí, la visita va finalitzar amb un recorregut pel poble tot coneixent la seva història en diferents punts emblemàtics.

A les 2, després d’agrupar als assistents per fer la foto de grup, va començar el dinar: arròs  de mar i muntanya, botifarra amb amanida… tot plegat per llepar-se’n els dits!

Tot seguit i després d’unes paraules de la Regidora de Salut i Benestar Social, Neus Soldevila i Taulats, es va obrir ball amb en Fermí allargant la vetllada amb ball animat fins a les sis de la tarda.

Aquesta trobada és organitzada per les juntes directives de les associacions de la gent gran de Sant Boi de Lluçanès, d’Alpens, Sant Bartomeu del Grau, Perafita, Olost, Oristà, la Torre d’Oristà, Prats de Lluçanès i en especial a l’associació de gent gran de Sant Feliu Sasserra, així com el suport del Consorci del Lluçanès. La intenció és seguir celebrant-la i fer-ho de manera itinerant per tots els municipis del Lluçanès.

Podeu recuperar les imatges de la trobada en aquest enllaç.

Shares