Aquest diumenge 12 de maig es va tornar a celebrar, un any més, el mercat de cooperatives escolars del Lluçanès, a Prats de Lluçanès, amb un gran èxit de vendes dels productes elaborats pels mateixos petits cooperativistes escolars de manera totalment artesanal.

Les quatre escoles participants d’aquest any al programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) han estat: “Petits cracks artesans” de l’escola Lluçanès de Prats de Lluçanès; “CoopArt” de l’escola Fedac de Prats de Lluçanès; “Coets” de l’escola Terra Nostra d’Olost i; “Roures a mà” de l’escola Els Roures de Sant Feliu Sasserra.

La venda dels productes al mercat és la culminació dels aprenentatges  adquirits  en el present projecte  transversal i ja consolidat, que com a principal objectiu difon els valors de l’emprenedoria i el cooperativisme  entre nens i nenes , principalment de cinquè de primària. Una part del percentatge del beneficis de la venda dels productes aniran destinats a una causa solidària, sent les cooperatives qui trien les entitats receptores. Enguany les entitats que rebran part dels beneficis de les vendes són: ADFO, Play and Train, Associació Contracorrent i Osona contra el càncer.

El programa segueix amb la trobada de cooperatives d’Osona el proper 17 de maig a Manlleu, en la que es trobaran més de 900 alumnes de tota la comarca per intercanviar experiències, i participar en dinàmiques de cooperació.

El CuEmE al Lluçanès finalitzarà amb l’acte de cloenda, que aquest any tindrà lloc a Sant Feliu de Sasserra el dia 23 de maig de 2019

Comparticions