El passat 20 de novembre es va celebrar la tretzena edició del Cros Escolar de Prats de Lluçanès. Una matinal atlètica marcada pel bon temps i la bona participació amb un total de 143 atletes d’arreu de la comarca i rodalies. Aquesta cursa forma part de la lliga comarcal de cros escolar d’Osona organitzada pel Consell Esportiu d’Osona. 

El cros de Prats de Lluçanès està organitzat de forma conjunta entre l’AFA Escola Lluçanès, AMPA Fedac Prats, Set de córrer i  l’Ajuntament de Prats de Lluçanès amb la col.laboració del Consell Esportiu d’Osona, Consorci del Lluçanès i Diputació de Barcelona. 

Es va donar el tret de sortida amb la categoria Cadet Masculí i Cadet Femení, seguidament les categories Infantil Masculí i Infantil Femení, acte seguit es va fer la primera entrega de premis. 

Seguidament es fa fer la cursa dels Aleví Femení i  Aleví Masculí amb una distància de 1400m en 5a posició va quedar l’Enric Plans Molas de la FEDAC Prats.

Les curses més nombroses de la matinal atlètica van ser amb els Benjamins Masculins amb 37 corredors i Benjamines Femenines amb un total de 14 corredores. En cinquena posició va pujar al podi el Jan Comellas Riera de l’Escola Gafarró. 

Les últimes curses van ser pels nens i nenes en categoria Prebenjamí Femení i Masculí amb un recorregut de 450m. Van pujar al podi com a 3a classificada la Clàudia Pérez Rota  de l’Escola Lluçanès i 5a la Laia Muns Cirera també de l’Escola Lluçanès. En categoria masculina va pujar al podí en 1a posició Nil Tarrés Vilà de l’Escola Lluçanès i 2a posició per Guim Catalan Manzaneda també de l’Escola Lluçanès.

Per finalitzar la jornada es va realitzar la cursa dels més petits amb un recorregut de 100m i un total de 20 participants. Al finalitzar la cursa tots i totes va tenir una medalla de recordatori.

L’entrega de premis la va formalitzar Josep Vilà, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. 

 

Comparticions