Dins el cicle de Tallers xerrades i sortides per a la petita infància i famílies arriben tres propostes per el primer trimestre del curs 21-22.

En primer lloc hi haurà una xerrada-taller adreçada a famílies i educadores de Rimes amb moviment, on a través de la pràctica es viurà i s’experimentarà en primera persona les rimes amb moviment dins un marc teòric que ens ajudarà a conèixer els sentits bàsics, els pilars del desenvolupament infantil i els beneficis de les Rimes amb moviment® de la Tamara Chubarovsky.

En segon lloc hi haurà dos tallers familiars adequats a dos grups d’edat (nadons fins a 2 anys i de 3 a 6 anys) entorn a les rimes els jocs de falda, les moixaines, els contes, els titelles…

Les Rimes amb moviment combinen moviments i sons que ajuden als nens i nenes a contrarrestar la sobreestimulació i les carèncias de la nostra època, ajudant-los a madurar el seu Sistema Nerviós Central.

Tan la xerrada con el taller aniran a càrrec de Mariona Furriols, Mestre d’Educació Infantil, formada en pedagogia Waldorf i facilitadora del mètode Chubarovsky i es portaran a terme a l’Escola Bressol La Pitota de Prats de Lluçanès.

El trimestre es tancarà amb una xerrada en línia sobre alimentació saludable a la petita infància, on es tractarà quines són les necessitats nutricionals i tot allò que cal tenir present en aquesta etapa. Es parlarà sobre com introduir els aliments després o durant la lactància i en què consisteix el mètode Baby Led Weaning (BLW). També es donaran idees d’esmorzars i berenars saludables i es donarà espai perquè les famílies puguin plantejar els seus dubtes. La xerrada serà conduïda per la Meritxell Bansell, dietista i nutricionista.

Totes les propostes són subvencionades però caldrà fer una inscripció ja que les places són limitades. Consulta la programació i fes la inscripció a www.llucanes.cat/formacio.

 

Comparticions