Des de Consorci del Lluçanès s’està elaborant una base de dades de persones i empreses artesanes del Lluçanès; de les activitats incloses en el repertori de famílies d’oficis artesans (https://cuturl.net/UNg2) que comporten la formació, la creació, la producció i la transformació d’objectes.

Les activitats que s’inclouen són: arts del llibre, instruments musicals, ceràmica, joieria, pell/cuir, paper, construcció, pedra/mineral, ferro/metall, tèxtil, elements naturals, vidre, fusta, interdisciplinari/aria, o pesca, entre d’altres.

Els objectius de recollir aquestes dades i crear un cens de persones i empreses artesanes són: visibilitzar i apropar la tasca dels/les artesans/es a la ciutadania; formar part de la base de dades del Consorci del Lluçanès per tal d’informar de materials i recursos per a artesans/es; poder fer difusió dels treballs i activitats que porten a terme; generar espais d’intercanvi i creació i organitzar exposicions o mostres.

Les persones i empreses que vulguin formar part del cens, cal que s’inscriguin en aquest formulari.

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar al correu electrònic empresa@consorci.llucanes.cat o al telèfon 667 85 13 15.

Comparticions