El Consorci del Lluçanès s’adhereix a la campanya de sensibilització engegada pel Consell Català de l’Esport per informar, sensibilitzar i conscienciar les entitats i professionals de l’esport contra la violència sexual i de gènere en aquest àmbit.

La campanya vol contribuir a fer passos endavant per garantir que totes les persones puguin gaudir de l’esport i l’activitat física en un ambient segur que respecti els drets, la dignitat i el respecte individual.

Amb el lema #esportsegur, s’han elaborat cinc vídeos per mostrar el rebuig als abusos, l’assetjament, la discriminació, les desigualtats i els estereotips.

Més eines contra la violència sexual en l’esport

Aquests cinc vídeos complementen la resta d’actuacions que el Consell Català de l’Esport està duent a terme per fer de l’esport un àmbit lliure de violències sexuals. Un d’aquests instruments és el document “La violència sexual a l’esport-Guia per a persones adultes: (Re)conèixer, parlar i actuar”.  

D’altra banda, i basat en aquesta guia, l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) va elaborar el vídeo formatiu “La violència sexual a l’esport: de què parlem?”.

Comparticions