Des de les diverses àrees del Consorci del Lluçanès s’ha treballat coordinadament per preparar un nou programa formatiu amb accions de diversitat d’àmbits i adreçades a diferents col·lectius, que es pot consultar en aquest enllaç.

Dins la formació transversal per a persones adultes, s’han programat cursos de català per a persones nouvingudes, cursos d’anglès i dues xerrades: “Què en sap internet de tu?” i “Drets i deures laborals. Interpertació de la nòmina i el contracte”.

Dins la formació professionalitzadora, enguany s’hi pot trobar un curs d’introducció a la jardineria bàsica, un curs per obtenir el carnet de carretó elevador i un curs d’introducció a feines de paleta.

Diverses formacions s’inclouen en el programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà (Dones RiU), que té com objectiu millorar l’ocupabilitat de les dones en sectors clau del territori. Unes actuacions subvencionades pel SOC i finançades amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU. En aquest sentit, també s’han programat dos tallers per a la recerca de feina: “Dones per l’ocupació” i “Empoderament i autolideratge per a dones en recerca de feina”.

La programació d’enguany també dona continuïtat a les formacions en el sector lacti i inclou la sessió “Què amaguen els formatges?”, que es portarà a terme a El Quall, formatgeria col·lectiva i obrador comunitari del Lluçanès a Alpens.

Per a les empreses i les persones emprenedores s’hi ha incorporat la proposta “Cafè digital: claus i novetats de la facturació electrònica”.

La majoria d’accions formatives són subvencionades. Us animem a consultar la informació i inscriure-us a llucanes.cat/formacio. Les inscripcions s’obriran a mesura que s’apropi la data d’inici de cada formació.

Comparticions