El Consorci del Lluçanès ha acollit la segona trobada emprenedora d’Osona nord i Lluçanès, organitzada pel mateix Consorci, conjuntament amb l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament econòmic del territori a través de l’acompanyament, assessorament i suport en la creació d’empreses, s’ha continuat amb les Trobades emprenedores que es van iniciar el mes de febrer a Torelló.

Els diferents projectes han intercanviat experiències, han creat sinergies, han compartit dificultats i coneixement dels diferents aspectes dels seus negocis o futurs projectes; amb l’objectiu de fomentar la cooperació, aliances, fer xarxa empresarial, o resoldre necessitats compartides.

Aquesta vegada també s’ha comptat amb els suport d’ASENCAT (persones voluntàries i voluntaris professionals, empresaris/es, directius/es o responsables d’empreses, que assessoren i acompanyen persones i empreses de Catalunya sense ànim de lucre), que han ofert consells i estratègies en relació a com tractar i gestionar els clients de les diferents empreses.

El cicle de trobades emprenedores finalitzarà el mes de setembre amb la tercera trobada a Manlleu, pensant novament amb persones emprenedores que han constituït la seva empresa, estan en procés, o valorant la possibilitat de fer-ho en breu.

Comparticions