EL LLUÇANÈS BUSCA BONS VIATGERS

Aquest divendres 3 de juliol, el Consorci del Lluçanès llança la nova campanya turística.

Durant aquests últims mesos, el Consorci ha estat treballant per posar a punt les eines per dinamitzar la destinació  turística per la comarca en diferents projectes. Primerament es va crear i escollir la nova marca turística: “LLUÇANÈS, TERRITORI SERÈ”, i seguidament es va publicar la nova pàgina web de turisme: www.turisme.llucanes.cat.  Així doncs, només quedava llençar i impulsar la nova campanya turística d’estiu.

El Lluçanès busca bons viatgers és una campanya que busca atraure un turisme discret, responsable que beneficiï directament la comunitat local i que ajudi a preservar les singularitats del territori, la cultura i la identitat. Amb aquest missatge, doncs, el Consorci aposta per seguir treballant en la línia de promoure un turisme responsable i de proximitat en un territori obert i serè, posant en valor els atractius patrimonials, naturals, culturals i l’experiència de conèixer la història i les tradicions, compartint-la amb la gent que hi viu.

Acompanyant la nova campanya turística, també es publica un vídeo promocional de la destinació on es reflecteixen els diferents espais naturals, culturals i patrimonials, la identitat i les tradicions vives del Lluçanès, les fires, la gastronomia i molts altres trets propis de la comarca.

Amb una durada d’uns dos minuts aproximadament, durant el vídeo es pot captar l’essència del Lluçanès, combinant paisatges i emocions, que oferirà un petit tastet de la bonica experiència de descobrir el Lluçanès.

 

Amb aquesta campanya s’espera obtenir i augmentar el  nombre de visitants turístics amb l’objectiu de que puguin gaudir del nostre territori, dels seus allotjaments, de la gastronomia i dels seus recursos des d’un punt de vista sostenible i respectant el medi ambient.

La campanya desplegarà packs temàtics i càpsules d’experiències amb propostes dirigides a diferents segments de públic objectiu: famílies, parelles i seniors.

Comparticions