Des del Consorci del Lluçanès posem en marxa ‘Compra Lluçanès’ una plataforma empresarial de venda online. Es tracta d’un aparador virtual on els establiments poden promocionar i vendre els seus productes i serveis de forma telemàtica per arribar més lluny. Aquesta plataforma està pensada en diferents fases.

Davant els nous entrebancs sorgeixen nous reptes i oportunitats. A causa de la crisi sanitària provocada pel Covid-19 volem activar de forma ràpida aquesta eina que ha de servir a tot el teixit empresarial del Lluçanès per a poder explicar quins són els productes i serveis. Vols formar-ne part? Informa-te’n omplint aquest formulari. 

Per tant, es tractarà d’un aparador virtual. Els establiments podran posar-hi els seus productes i la seva informació. El client podrà veure aquests productes o serveis i posar-se en contacte amb el proveïdor per tal de fer la compra o reserva.

Aquesta eina està pensada perquè més endavant pugui esdevenir un marketplace, entès com un espai online on es podrà fer totes les gestions de compra: veure el producte, reservar-lo, pagar-lo i rebre’l a casa o recollir-lo.

Aquest nou espai el volem construir entre tots per tal que sigui el que més s’adapta a les necessitats de tothom, per això, buscarem quina és la millor logística o sistema de distribució conjunt.

En aquesta primera fase de creació de la plataforma es contactarà amb els establiments del Lluçanès perquè posin a disposició dels seus productes i serveis en aquesta nova eina empresarial.

Comparticions