El passat dissabte, 14 de desembre, unes 350 persones van fer petita la Sala Polivalent de la Torre d’Oristà per assistir al Concert d’hivern de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès.

La primera part del concert va ser presentada pel Ferran Orriols, “Nandu”, cantant del grup Nyandú, que va explicar que el repertori giraria entorn de l’emergència climàtica que està vivint el nostre planeta, però no des d’un punt de vista pessimista sinó des de la joia de pensar que si cuidem i estimem el nostre entorn, el podem salvar.

En aquest context es van poder sentir cançons com “L’arbre” de Dàmaris Gelabert, “Això es pot salvar” de Sau, o “Bella Ciao”, cançó tradicional que es va adoptar com a himne a Bèlgica per demanar mesures contra el canvi climàtic, interpretades pels conjunts de l’EMAL: els nens i nenes de Música i Moviment, la Coral, la Banda de l’EMAL i els Xivartistes de l’escola Heurom.

Aquesta primera part va acabar amb tot l’alumnat de l’EMAL que hi va voler participar -un centenar- a l’escenari interpretant conjuntament la cançó “Earth” de Lil Dicky, amb un missatge clar: “We love the earth, it is our planet. We love the earth, it is our home.”

A la segona part, després d’un breu descans en el qual es va oferir berenar per a tothom, van actuar tots els combos de l’EMAL, que aquest curs 19-20 han augmentat considerablement fins a 5 grups d’infants i joves de 8 a 16 anys.

Comparticions