Aquest diumenge, el circuit de Marxa nòrdica per tothom de la Diputació de Barcelona ha fet parada a Prats de Lluçanès.

El dia va ser calorós i assolellat de bon matí. A partir de les 9 h van anar arribant els participants, els quals podien fer una aportació solidària d’aliments, concretament se’n van recaptar 105 kg que s’han lliurat al Banc d’aliments del Lluçanès.

Es van fer diferents activitats al llarg del matí. A primera hora, es va fer entrega de bastons i un taller de marxa nòrdica amb diferents nivells, tant per a persones que no havien fet mai aquesta activitat com per a persones ja iniciades a aquesta modalitat esportiva.

A les 11 del matí es va donar el tret de sortida a la caminada, amb la possibilitat d’escollir entre dos recorreguts: un circuit més llarg de 7,8 km o un circuit més curt de 4 km. Aquests dos recorreguts van passar per llocs emblemàtics com Sant Sebastià, i a partir d’aquí la caminada curta tornava tot passant per la font del Xambó. La ruta llarga seguia cap a Sant Andreu de Llanars i la Cadira d’en Galceran per arribar altre cop al pavelló municipal d’esports. En acabar, es va fer un avituallament amb aigua i fruita.

Un total de 140 persones es van inscriure a l’activitat i van gaudir d’una matinal esportiva organitzada per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i Centre de Dia amb la col·laboració de la Unió Excursionista de Prats de Lluçanès, voluntaris/es  dels caminadors de Prats de Lluçanès i Consorci del Lluçanès. Gràcies a tots ells es va poder formar part del circuit de marxa nòrdica en família impulsat per la Gerència d’Esports de la Diputació de Barcelona.

La propera parada del circuit serà a Manresa el 15 de setembre, on es podrà continuar practicant la marxa nòrdica pels territoris de la província de Barcelona. Podeu consultar tota la informació del circuit en aquest enllaç.

Comparticions