El nou circuit de marxa nòrdica per a tothom, engegat per la Gerència de Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona, fa parada a diferents municipis de la província de Barcelona per fomentar l’activitat física en espais naturals. Al Lluçanès, l’Ajuntament de Prats organitza una sortida el 19 de maig, on hi podrà participar tothom.

A 2/4 de 10 del matí, a davant del Pavelló municipal d’esports de Prats es realitzarà la recollida de bastons de marxa nòrdica i la verificació de la inscripció. Seguidament, les persones que ho vulguin podran fer un taller de marxa nòrdica per conèixer com fer un bon ús dels bastons. La durada serà d’una hora i es crearan grups diferenciats per nivells. Hi podran participar persones majors de 8 anys.

A les 11 del matí s’iniciarà la caminada conjunta. Es podrà escollir entre dues rutes, la llarga de 7,8 km o la curta de 4,2 km. Els infants menors de 12 anys s’inscriuran a la caminada curta i hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Al finalitzar la caminada hi haurà un taller de jocs davant del pavelló municipal d’esports.

Inscripcions solidàries 

La inscripció tindrà format solidari i es demanarà a les persones inscrites que aportin aliments que recollirà el Banc d’Aliments de Prats de Lluçanès. Si és possible, es recomana prioritzar la llet.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en aquest enllaç. Les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Si teniu dubtes, també podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Des de la Diputació de Barcelona també es farà préstec de bastons de marxa nòrdica a totes aquelles persones que no en disposin, i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents.

Fes clic aquí per conèixer tots els detalls del circuit, amb l’agenda de totes les caminades i més informació.

Comparticions