Aquest nou circuit, engegat per la Gerència de Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona, fa parada a diferents municipis de la província de Barcelona per fomentar l’activitat física en espais naturals. A la sortida s’hi pot participar en família, sol, en parella i és apte per a petits i grans. 

A les 10 del matí, a davant del Pavelló municipal d’esports es realitzarà la recollida de bastons de marxa nòrdica i la verificació de la inscripció. Seguidament, les persones que ho vulguin podran fer un taller de marxa nòrdica per conèixer com fer un bon ús dels bastons. La durada serà d’una hora i es crearan grups diferenciats per nivells. 

A més a més, els infants d’entre 6 i 11 anys podran participar a un taller educatiu que es realitzarà de forma paral·lela amb el taller de marxa nòrdica (d’¼ d’11 a ¼ de 12) per així poder sortir tots junts a caminar a partir d’¼ de 12.

A ’¼ de 12 s’iniciarà la caminada conjunta. Es podrà escollir entre dues rutes, la llarga de 7,8 km o la curta de 4,2 km. Els infants menors de 12 anys s’inscriuran a la caminada curta i hauran d’anar acompanyats d’un adult. 

Al finalitzar la caminada hi haurà un taller de jocs davant del pavelló municipal d’esports. 

En cas que s’omplin les places disponibles s’obrirà un altre torn a primera hora del matí, de 9 a 12 del matí.

Inscripcions solidàries 

Les inscripcions seran gratuïtes i per ordre de formalització, fins a esgotar la disponibilitat de places. 

Podeu fer les inscripcions aquí. Si teniu dubtes, també podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

La inscripció tindrà format solidari i es demanarà a les persones inscrites que aportin aliments que recollirà el Banc d’Aliments del Lluçanès. Si és possible, es recomana portar llegums amb pot i caldo.

Des de la Diputació de Barcelona també es farà préstec de bastons de marxa nòrdica a totes aquelles persones que no en disposin, i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents.

Si voleu conèixer tots els detalls del circuit, amb l’agenda de totes les caminades i més informació podeu anar al següent enllaç.

Comparticions