Per aquest proper any 2019 des del projecte Turisme i Patrimoni del Consorci del Lluçanès hem vinculat el calendari del Lluçanès als itineraris familiars que s’han creat i senyalitzat al territori.

“El calendari del Lluçanès és un dels clàssics de les llars de la comarca. Un element fix i estable que ens ajuda a situar-nos, a seguir els pas dels dies, a estar organitzats i estar al corrent dels principals esdeveniments del nostre poble i dels pobles veïns”. Amb aquestes paraules comença la presentació del calendari d’enguany, del president del Consorci del Lluçanès, Isaac Peraire.

S’han escollit 12 itineraris familiars, dels 16 que hi ha senyalitzats, per descobrir el Lluçanès, de dificultat baixa o moderada que es poden fer a peu o en bicicleta. Cada mes de l’any està dedicat a un itinerari d’un municipi del Lluçanès i ve acompanyat amb les il·lustracions que ha fet el Subi.

Així mateix cada dissabte últim de mes s’ha programat una caminada per resseguir l’itinerari amb família o amics de la mà de persones del territori. Les caminades permetran conèixer l’itinerari, el municipi, el medi, el territori i els elements patrimonials que hi trobem (naturals, històrics, arquitectònics i immaterials) així com estirar les cames i fer exercici.

Es poden trobar els itineraris familiars en format digital al portal de TURISME DEL LLUÇANÈS, en paper editat en el fulletó CAMINS DEL LLUÇANÈS i sobre el terreny senyalitzats amb la marca groga horitzontal.

? Podeu visualitzar i descarregar el CALENDARI 2019

Es poden comprar exemplars de venda al Consorci del Lluçanès per 3€/unitat
93 888 00 50/ c/Vell.3. 08515. Santa Creu de Jutglar (Olost)

 

 

 

 

 

Comparticions