Diumenge dia 19 de novembre arriba el cros escolar de Prats de Lluçanès, la segona de les 11 curses de la programació 2023-24 repartides entre Osona i el Lluçanès.  

A banda de la competició de Prats, el Lluçanès també acollirà les curses del 21 de gener, a Sant Bartomeu del Grau, i del 18 de febrer, a Alpens.

Al Cros escolar poden participar-hi nens i nenes de les categories cadets, infantils, alevins, benjamins, prebenjamins, i també s’organitza la cursa dels més petits nascuts a partir del 2018. Com a novetat, enguany s’hi ha incorporat una cursa per a adults nascuts abans del 2007.

Les inscripcions per al Cros Escolar es faran de forma online. El preu és de 8€ pels participants de la Lliga de cros escolar, en el cas de fer un cros el preu és de 5€, excepte en el cas de les escoletes (5€).

El procediment per inscripció es podrà fer a través del formulari d’inscripció.

  1. Realitzada la inscripció s’atorgarà un dorsal a cada participant.
  2. El dorsal de cada participant es podria recollir el mateix dia de la cursa o durant la setmana prèvia a la cursa en horari de 9.00 a 13.00 al mateix consell esportiu d’osona.
  3. També es podran fer dorsals el dia de la cursa, una hora abans de la corresponent categoria.

Aquesta activitat està organitzada pel Consell Esportiu d’Osona, les diferents AFA’s, els ajuntaments dels pobles que acullen una de les curses i el Consorci del Lluçanès. Per a més informació de la lliga podeu contactar amb el Consell Esportiu d’Osona o visitar la seva pàgina web.

 

Sessions de preparació per al cros escolar de Prats de Lluçanès

Per tal que els participants puguin preparar-se per a la competició, i en el marc del programa Sport Inquiet, els dies 9 i 16 de novembre a la tarda s’han organitzat dues sessions prèvies al pavelló de Prats. Més informació.

Aquestes dues sessions, dirigides a nens i nenes a partir de 1r de primaria, tenen lloc de 17:15h a 18:15h i les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.  

 

Comparticions