El Consorci del Lluçanès, el Servei de Joventut del Lluçanès i els ajuntaments de Olost, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra i Alpens engeguen la quarta edició del projecte adreçat als i a les estudiants d’educació secundària del Lluçanès: ‘l’Espai A Punt’. El projecte compte amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i es construeix amb la col·laboració de l’Institut Castell del Quer, de Prats de Lluçanès.

Es tracta d’un espai de suport a l’estudi adreçat a joves de 1r a 4t d’ESO del Lluçanès que ofereix l’ajuda d’un/a educador/a en un espai de treball amb les condicions adequades per fer deures, preparar exàmens i estudiar. Aquest professional ajudarà a resoldre dubtes i repassar continguts, facilitant-los eines i tècniques d’estudi per afavorir el seu treball de forma autònoma.

En l’edició del curs passat hi van participar un total de 16 joves dels municipis de Sant Feliu Sasserra, Prats de Lluçanès i Perafita. Tant ells com les seves famílies van fer una valoració molt positiva del servei.

Enguany el servei començarà el dia 16 d’octubre i s’oferirà en horari de 16:30h a 18h als següents municipis:

  • Dilluns: Prats de Lluçanès. L’Espai
  • Dilluns: Perafita. Biblioteca municipal
  • Dimarts: Sant Feliu Sasserra. Sala superior. Edifici ajuntament
  • Dijous: Olost. Sala Estudi del Centre Cívic
  • Divendres: Alpens. Casal municipal

Inscripcions curs 2023-2024

Per inscriure’s caldrà omplir un formulari on line i signar el full d’inscripció /autorització (enllaçar-lo aquí). A continuació s’haurà d’abonar l’import de la inscripció. Trobareu totes les instruccions detallades aquí.

El termini d’inscripcions és del 12 al 22 de setembre. Les places són limitades.

El servei està subvencionat pel Consorci del Lluçanès i els ajuntaments. Les famílies o tutors/es legals faran un pagament únic corresponent a 8 mensualitats, de octubre a maig (40€), en concepte de compromís i seguiment.

Per a qualsevol consulta podeu dirigir-vos a Mònica Jofre: formacio@consorci.llucanes.cat i als telèfons 93 888 00 50.

 

Comparticions