El divendres 26 de gener a les 6 de la tarda, al Consorci del Lluçanès, hi haurà la jornada de treball i presentació de la nova cooperativa Cuidem Lluçanès; una cooperativa integral de serveis de neteja, suport a la llar i atenció a les persones que viuen al Lluçanès, formada per gent de la comarca.

Divendres es farà la benvinguda per part del grup impulsor i la presentació de la cooperativa per part dels propis membres; explicaran què és la cooperativa, com s’ha format, quins objectius té, l’estructura, com es pot participar a la cooperativa, quins avantatges té participar-hi i quins serveis ofereix.

A continuació hi ha haurà un torn obert de preguntes per respondre dubtes als assistents i finalment s’obriran taules d’inscripcions per les persones, empreses o entitats interessats a formar part de la cooperativa com a treballadors, clients del servei o col·laboradors.

També es comptarà amb la presència de Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generaliat de Catalunya i Isaac Peraire, president del Consorci del Lluçanès.

La cooperativa ha estat organitzada per un grup de persones del Lluçanès amb l’impuls del Consorci del Lluçanès i rep el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. En la visita del Sr. Josep Ginesta, secretari general de treball de la Generalitat de Catalunya al novembre de 2016, i en posteriors trobades amb el Sr. Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, s’ha destacat i animat a desenvolupar projectes i iniciatives d’economia social i solidària per a fomentar el desenvolupament local i crear oportunitats pel territori.

Segons declaracions d’Isaac Peraire, president del Consorci del Lluçanès:

“Cuidem Lluçanès és una bona notícia per la comarca, sobretot per les persones emprenedores que s’han ajuntat per fundar aquesta cooperativa, perquè el Lluçanès necessita estratègies conjuntes de treball pel seu desenvolupament i el cooperativisme n’és una de bona i un molt bon exemple. Aquesta nova cooperativa és  fruit del treball entre administracions, el Consorci del Lluçanès i el Departament de Treball de la Generalitat, i sobretot gràcies a la capacitat emprenedora de gent del Lluçanès.

Des del Consorci del Lluçanès tenim al voluntat de continuar treballant amb aquesta línia de suport i arrelament de treball a la comarca”.

El projecte també ha rebut l’assessorament i suport de Creacció i Ateneus Cooperatius de la Catalunya Central.

Si vols col·laborar, formar part de la cooperativa o vols contractar els serveis, vine a informar-te!

? Podeu consultar el tríptic informatiu de la Cooperativa Cuidem Lluçanès

Més informació: cuidemllucanes@gmail.com / 616 23 00 75 – 699 23 19 33

Comparticions