Diumenge 20 de maig arriba el mercat de cooperatives escolars del Lluçanès

/Diumenge 20 de maig arriba el mercat de cooperatives escolars del Lluçanès
Aquest diumenge 20 de maig tots aquells que visitin el mercat setmanal de Prats de Lluçanès, trobaran les parades de les cooperatives escolars X-fer, Artesanals Lluçanès i Copes, que aquest curs s’han constituït al Lluçanès.

Són nens i nenes de cicle superior de les escoles FEDAC Prats, Escola Lluçanès i Escola Terra Nostra (respectivament) que durant tot el curs han treballat en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona i coordinat pel Consorci del Lluçanès. Gràcies a aquest projecte han pogut conèixer i realitzar tots els processos reals de creació d’una cooperativa: redacció d’estatuts, sol·licitud del CIF, definició d’una imatge corporativa, estudi de mercat, elecció i producció del producte, etc. A més han comptat amb el suport i expertesa de professionals del Lluçanès que en cada un dels passos més important del projecte els han dinamitzat un taller a la seva aula. Hi han participat: Ateneus cooperatius, Adrià Davins, Marc Sangrà, Cantiilafont, Consorci del Lluçanès, Ramon Berengueres.

Durant el procés han treballat els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l’emprenedoria: treball en equip, flexibilitat, presa de decisions, perseverança, responsabilitat, cooperació, solidaritat, creativitat…

Diumenge 20 de maig, durant el matí, vendran els productes que han creat a les cooperatives al mercat de Prats de Lluçanès i dels beneficis de la venda, les cooperatives en destinaran un mínim d’un 10% a causes socials i benèfiques.

Des del Consorci volem animar a tota la població del Lluçanès a visitar el mercat i comprar-ne algun dels seus productes. N’hi ha per tots els gustos!

         

Shares
2018-05-15T16:47:39+00:0015 Maig, 2018|Educació i formació, Empresa, Ocupació|