Un any més, el mercat setmanal de Prats de Lluçanès acollirà les parades de productes artesans creats per les cooperatives de les escoles del Lluçanès, en el marc del projecte CUEME. Les parades es trobaran a la plaça de l’Església i carrer Major de Prats el proper diumenge 15 de maig, de 10h a 13h.

El projecte CUEME de la Diputació de Barcelona, que al Lluçanès es coordina a través del Consorci del Lluçanès arriba a la seva fase final, en aquest curs.

Les cooperatives CoopHeurom (Escola Heurom de Perafita), Àgils pel planeta (Escola La Forja d’Alpens), CoopAurora (Escola Aurora de Sant Boi), Gafarronaires (Escola Gafarró de Lluçà),  Cracks (Escola Terra Nostra d’Olost), Ecocrafts (Escola FEDAC de Prats) i Artem (Escola Lluçanès de Prats) formades per 110 alumnes de cicle superior viuran un dels moments culminants del projecte en el qual porten treballant des del principi de curs tot posant a la venda els seus productes i serveis.

Totes elles han elaborat un gran ventall de  productes artesanals que han seleccionat després de fer un estudi de mercat i analitzar quins tindrien millor acollida.

Després de la venda caldrà fer el recompte dels diners ingressats, el tancament econòmic, la donació a l’ONG a la que han decidit destinar part dels seus beneficis, el retorn del capital inicial aportat per part dels socis i sòcies de la cooperativa, i fer balanç de tot allò que han après amb el projecte.

El projecte es tancarà el dia 2 de juny a dos quarts de set de la tarda al municipi de Perafita, amb un acte de clausura conjunt on es convidarà a les famílies, entitats, i altres ens participants o que han col·laborat.

 

Comparticions