El Consorci del Lluçanès organitza un curs de paqueteria adreçat a comerços de 8 hores de duració. El curs té l’objectiu de proporcionar els coneixements i les eines bàsiques en les diferents maneres d’embolicar regals. Aquest curs s’emmarca dins de les accions que el Consorci del Lluçanès està realitzant per a la promoció i dinamització comercial del territori.

Durant el curs es tractaran les diferents tècniques de paqueteria, la manipulació i l’estètica de la presentació final dels productes, els colors i les formes de l´embolcall, els acabats decoratius en paper, embolcalls de diferents textures i materials, els tipus de llaços. Es treballarà de manera transversal adaptat a tot tipus de productes: articles de regal, roba, complements, joguets, elaboració de paneres, llibres…

S’inicia el proper 18 d’octubre i s’impartirà els dimarts i dijous del 18 al 27 d’octubre de 15 a 17 hores a la sala Cal Bach de Prats de Lluçanès. El curs està 100% subvencionat.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar directament per telèfon al 938880050, per eCorreu a empresa@consorci.llucanes.cat   o a la pàgina web: http://www.formacio.llucanes.cat/.

Comparticions