El passat diumenge 21 de novembre es va celebrar la dotzena edició del Cros Escolar de Prats de Lluçanès. Una matinal atlètica marcada pel bon temps i la bona participació amb un total de 150 nens i nenes d’arreu de la comarca i rodalies.

Es va donar el tret de sortida amb la categoria Cadet Masculí i Cadet Femení amb un recorregut de 2350m. En aquesta categoria la 4a classificada va ser Queralt Aranda Bou CA Vic/ Institut Castell de Quer (Prats de Lluçanès).

A continuació, es va disputar la cursa dels Infantils Femení i Masculí amb una distància de 1900m i 12 corredors i corredores.

Les curses més nombroses de la matinal atlètica van ser la categoria dels Alevins, amb un total de 44 corredors i corredores. El 1r classificat va ser Marc Boix Pons del Club Atlètic Vic i de Prats de Lluçanès, i el 4t classificat Guim Vilanova Vilella de l’escola Lluçanès i de Prats de Lluçanès.

A les curses dels Benjamins Masculins i Femenins van pujar a l’entrega de premis dos corredors/es del Lluçanès. En 5a posició va quedar Jan Comellas Ribera de l’escola Gafarró de Santa Eulàlia de Puig-oriol i Ariadna Camacho Serra de l’escola Lluçanès de Prats de Lluçanès.

Les últimes curses van ser pels nens i nenes en categoria Prebenjamí Femení i Masculí amb un recorregut de 450m. Com a 2a classificada va pujar al podi Abril Madrona Seuva de l’escola Lluçanès de Prats de Lluçanès i la 4a classificada va ser Mar Casanovas Bonfill de l’escola La Forja d’Alpens.

Per finalitzar la jornada es va disputar la cursa dels més petits amb un recorregut de 100m i un total de 18 participants. Al finalitzar la prova tots els nens i nenes van ser obsequiats amb una medalla de recordatori.

L’entrega de premis va anar a càrrec de Jordi Bruch, alcalde de Prats de Lluçanès. L’esdeveniment es va organitzar gràcies a l’Ajuntament de Prats, l’AFA de l’escola Lluçanès, l’AMPA FEDAC Prats, Set de Córrer, el Consorci del Lluçanès, el Consell Esportiu d’Osona i la col·laboració de Diputació de Barcelona.

Comparticions