Dilluns 8 de maig més de 300 alumnes de diverses escoles van participar  a la I trobada de cooperatives d’Osona donant a conèixer la seva cooperativa i posant en joc les habilitats i els valors de l’emprenedoria.

L’escola del Lluçanès, de Prats de Lluçanès, hi participa amb la cooperativa El Racó del Lluçanès que precisament aquest proper diumenge 14 de maig, vendran els seus productes a la parada del mercat setmanal de Prats de Lluçanès. Els beneficis obtinguts es destinaran a la Fundació Play&Surf, els quals crearan beques per persones amb discapacitat per participar a les colònies d’aquest estiu.

La coooperativa Racó del Lluçanès, de l’Escola Lluçanès, forma part del projecte CUEME (Cultura Emprenedora a les Escoles), un projecte que aposta per el foment de les competències i els valors de l’emprenedoria a través de la creació i la gestió d’una cooperativa a l’escola. El projecte es treballa a cicle superior de l’educació primària a 44 municipis de la província de Barcelona, i promou fortament els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l’emprenedoria: observació, iniciativa, responsabilitat, flexibilitat, cooperació, solidaritat, treball en equip, etc. Des del Consorci del Lluçanès es dóna suport i seguiment des dels projectes d’Educació i Formació i Empresa.

Comparticions