El Consorci esdevé punt col·laborador de l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal d’Osona.

El Consorci del Lluçanès, conjuntament amb l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal d’Osona han arribat a un acord de col·laboració per tal que al Lluçanès hi hagi un punt d’atenció d’habitatge.

Des d’aquest mes de maig el Consorci esdevé punt d’informació, recollida de documentació i atenció de les persones sol·licitants de subvencions pel pagament de lloguer dins la convocatòria 2018 de l’Agència Catalana d’Habitatge.

Per tant totes aquelles persones interessades en rebre informació o bé tramitar els ajuts d’habitatge es podran dirigir a les oficines del Consorci del Lluçanès ( Carrer Vell,3 de Santa Creu de Jutglar- 938880050- consorci@llucanes.cat) on podran trobar tota la documentació necessària.

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, ha obert la convocatòria ordinària d’ajuts al pagament del lloguer per aquest 2018. Les sol·licituds es poden presentar fins al 29 de juny i s’hi poden acollir totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament i que compleixin els requisits establerts sobre el preu del lloguer objecte de subvenció i els ingressos de la renda familiar.

Informació de la Subvenció

Document de sol·licitud

 

Comparticions