El CIDO és el Cercador d’Informació i Documentació Oficials, un servei que recull tots els ajuts, convocatòries de licitació, normatives i convenis col·lectius que incideixen a tot el territori català. Pots consultar ofertes de processos de selecció a l’administració, conèixer l’activitat contractual d’un ajuntament, trobar ajuts i subvencions, consultar la normativa municipal, convenis col·lectius dels llocs de treball o conèixer aspectes vinculats a normativa o legislació. 

Si ets una empresa pots consultar el CIDOEmpreses per tal de fer créixer el negoci amb informació i recursos públics específics per empreses i autònoms. La contractació d’obres, béns i serveis per part de les administracions públiques és una important font de negoci per a les empreses. A l’apartat web d’empresa i emprenedoria del Consorci del Lluçanès trobaràs la selecció de tots els ajuts i subvencions vigents classificats segons l’àmbit geogràfic d’interès i segons la tipologia d’empresa. Per altra banda, també podràs consultar les oportunitats de negoci al sector públic per tipologia d’activitat econòmica

L’especialització del CIDOempreses per al sector primari és el CIDORural. Si ets una empresa del sector agroalimentari i/o forestal hi trobaràs una bona eina que et permet cercar informació i recursos públics de suport al teixit empresarial rural. A l’apartat de desenvolupament rural de la web de Consorci, hi trobaràs una secció específica  dels ajuts i subvencions per aquest sector estratègic donada la seva elevada importància en l’economia, per l’impacte en la distribució de la població, el territori, el paisatge i la gestió dels recursos naturals.

A més, si vols rebre els avisos de forma personalitzada a la teva bústia de correu també et pots subscriure directament i aplicar els filtres o seleccions que més t’interessin tant al CIDOEmpreses com al CIDORural. La subscripció et permetrà tenir el servei d’alertes i cerques personalitzades segons el municipi on es troba l’empresa, el tipus d’empresa i l’activitat.

Comparticions