Aquest octubre més de 80 persones estan participant en les accions formatives a diferents municipis del Lluçanès.

A Olost, St Boi de Lluçanès i Prats de Lluçanès s’estan realitzant cursos de català bàsic per a persones nouvingudes, amb un total de 37 persones inscrites, una xifra que ha incrementat respecte l’any anterior.  A Sobremunt i St. Feliu Sasserra ja han arrencat també els cursos d’anglès, amb un total de 21 participants.

Olost, és per segon any, el centre de la formació en llengua francesa amb 12 persones matriculades, gran part de les quals ja van iniciar-se en la llengua l’octubre passat.

Finalment, a Prats de Lluçanès, s’ha acollit amb èxit un curs de català a nivell intermedi que començarà la setmana vinent amb 11 persones i encara amb inscripcions obertes hi ha el curs d’ofimàtica bàsica, que començarà a inicis de novembre.

L’àrea de formació del Consorci planifica, conjuntament amb els ajuntaments del Lluçanès, accions formatives en els àmbits bàsics i més demandats per la població: llengua catalana, TIC i llengües estrangeres, per afavorir l’adquisició de competències bàsiques per a una millora d’oportunitats i per a l’enriquiment personal.

Aquest projecte compte amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona La majoria són cursos de 20 hores o tallers de 10 hores i s’allargaran fins a desembre o bé a mitjan gener.

El proper catàleg de propostes formatives sortirà el entre gener i febrer de 2020.

Comparticions