Des del Consorci del Lluçanès engeguem el projecte “Curra-t’ho!” destinat a persones joves. Aquest projecte consta d’una sèrie de sessions destinades a captar l’atenció i motivar al jovent a treballar en allò que volen ser, a través de formació i experiència laboral. Mitjançant l’aproximació del recorregut que ha fet una persona rellevant en la seva professió i relacionada amb el territori per aconseguir el seu objectiu professional. En aquest projecte comptem amb la col·laboració del Casal del Jovent de Prats de Lluçanès.

La primera sessió serà el proper dijous 13 d’octubre a les 7 de la tarda al Casal del Jovent de Prats del Lluçanès, i anirà a càrrec de Jordi Costa “Sec”, cantant d’Strombers, que ens explicarà quin camí ha recorregut per arribar a ser cantant d’un grup musical d’èxit, quina ha estat la seva formació, quines altres experiències laborals ha tingut, a quins reptes s’ha hagut d’afrontar i quines capacitats ha hagut de desenvolupar i potenciar per aconseguir-ho. Aquesta serà la primera sessió d’una sèrie de 7 sessions inicialment previstes. Animem a tot el jovent i no tan jovent a participar-hi!

S’inclou dins el programa “Jove situa’t” en el que el Consorci està treballant des de principis d’any de forma transversal entre els diferents departaments i que va orientat a la captació del talent jove, promoure l’ocupació, donar formació específica que apropi les necessitats de l’oferta amb la demanda, i dinamització del sector empresarial de la comarca.

Comparticions