La primera cursa es farà el 22 d’octubre a Sant Quirze de Besora.

Enguany la lliga està formada per 11 curses, de les quals 3 s’organitzen al Lluçanès (19 de novembre a Prats de Lluçanès, 21 de gener a Sant Bartomeu del Grau i 18 de febrer a Alpens). Al Cros escolar poden participar-hi nens i nenes de les categories cadets, infantils, alevins, benjamins, prebenjamis, i també s’organitza la cursa dels més petits nascuts a partir del 2018. Com a novetat, enguany s’hi incorpora una cursa per aadults nascuts abans del 2007.

Aquesta activitat està organitzada pel Consell Esportiu d’Osona, les diferents AFA’s, els ajuntaments dels pobles que acullen una de les curses i el Consorci del Lluçanès.

Les inscripcions per al Cros Escolar es faran a través d’una plataforma on-line (clicant el botó de la mateixa pàgina web us hi dirigirà). El preu és de 8€ pels participants de la Lliga de cros escolar, en el cas de fer un cros el preu és de 5€, excepte en el cas de les escoletes (5€).

El procediment per inscripció es podrà fer a través del formulari d’inscripció.

  1. Realitzada la inscripció s’atorgarà un dorsal a cada participant.
  2. El dorsal de cada participant es podria recollir el mateix dia de la cursa o durant la setmana previa a la cursa en horari de 9.00 a 13.00 al mateix consell esportiu d’osona.
  3. També es podran fer dorsals el dia de la cursa, una hora abans de la corresponent categoria.

Per a més informació de la lliga podeu consultar aquest enllaç o contactar amb el Consell Esportiu d’Osona.

Comparticions