La primera cursa es farà el 23 d’octubre a Sant Quirze de Besora.

Enguany la lliga està formada per 9 curses, de les quals, 3 s’organitzen al Lluçanès (20 de novembre a Prats de Lluçanès, 15 de gener a Alpens i 5 de març a Sant Feliu Sasserra). El Cros escolar hi poden participar nens i nenes de les categories cadets, infantils, alevins, benjamins, prebenjamis i la cursa dels més petits nascuts a partir del 2018.

Aquesta activitat està organitzada pel Consell Esportiu d’OSona, les diferents AFA’s i ajuntaments dels pobles que acullen una de les curses.

Les inscripcions per al Cros Escolar es faran a través d’una plataforma on-line (clicant el botó de la mateixa pàgina web us hi dirigirà). El preu és de 8€ pels participants de la Lliga de cros escolar, en el cas de fer un cros el preu és de 5€, excepte en el cas de les escoletes (2€).

El procediment per inscripció es podrà fer a través d’aquest formulari d’inscripció.

1. Realitzada la inscripció s’atorgarà un dorsal a cada participant.

2. El dorsal de cada participant es podria recollir el mateix dia de la cursa o durant la setmana previa a la cursa en horari de 9.00 a 13.00 al mateix consell esportiu d’osona.

3. També es podran fer dorsals el dia de la cursa, una hora abans de la corresponent categoria.

Per a més informació de la lliga podeu contactar amb el Consell Esportiu d’Osona o al següent enllaç: https://ceosona.com/cros-escolar/ 

Comparticions