Dotze joves del Lluçanès començaran el proper dia 27 de març un curs intensiu i en línia per formar monitors i monitores de lleure infantil i juvenil, impartit per la cooperativa Dinàmics, Escola de Lleure i organitzat des de Lluçanès Jove i el Consorci del Lluçanès, qui també ha finançat parcialment el cost de les inscripcions.

És una formació intensiva de Setmana Santa, on es farà la part lectiva de manera telemàtica, a través d’una aula virtual, videoconferències i activitats d’avaluació. La part pràctica posterior serà presencial.

L’objectiu del curs és preparar l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats mitjançant tècniques i recursos d’animació de grups, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

En aquesta edició s’hi han apuntat 12 persones, superant les expectatives inicials, dels pobles d’Olost i Santa Creu, Prats de Lluçanès, Perafita, Sant Feliu Sasserra, Lluçà i Santa Eulàlia i, finalment, Vic .

Qui superi el curs obtindrà el Diploma i Carnet de Monitor/a d’Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil, titulació oficial expedida per la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Comparticions