Es presenta el vídeo: “Com articular l’Educació 360 en un territori amb municipis petits? L’experiència del Lluçanès” a la Jornada anual d’Educació 360 que es va celebrar ahir a Barcelona.

El vídeo reflecteix, entre altres, com en un territori com el Lluçanès, amb dispersió geogràfica i poca població, la coordinació de recursos, el treball en xarxa i la coresponsabilitat dels agents és la clau per al desenvolupament de projectes educatius i es mostren els exemples de les activitats extraescolars compartides entre les AMPA, la proposta d’Estiu inquiet i de Sport inquiet per als adolescents i, com no, l’Escola de Música i Arts del Lluçanès.

Dimecres dia 30 es va celebrar a Barcelona la Jornada anual sobre Educació 360. Just un any després de la presentació de l’Aliança, els tres socis impulsors: Diputació de Barcelona, Fundació Jaume Bofill i Federació de Moviments per la Renovació Pedagògica, conjuntament amb tècnics, responsables de centres educatius, entitats del món del lleure, associacions, regidors/es i alcaldes/esses de diversos municipis i persones de totes les demarcacions de Catalunya (des de Terres de l’Ebre, Lleida, Girona, Tarragona…) es van trobar per compartir i aprendre junts de tot el que al llarg del 2018 s’ha creat en clau Educació 360.

La jornada va començar amb 6 espais de treball on es debatia sobre un repte concret. Cada espai s’iniciava amb la projecció d’un vídeo que reflectia una experiència. Lluçanès va encapçalar un d’aquests espais amb l’estrena del vídeo: “Com articular l’Educació 360 en un territori amb municipis petits? L’experiència del Lluçanès”. El vídeo a més d’esdevenir l’element per inaugurar l’espai de debat ahir, servirà com a exemple i model inspirador per aquells territoris amb algunes característiques semblants al Lluçanès que podran consultar-lo a la web www.educacio360.cat juntament amb els vídeos de Palafrugell, Granollers, Manlleu i El Prat de Llobregat.

Comparticions