La Diputació de Barcelona juntament amb els municipis participants inicien de nou el projecte d’intercanvis entre municipis de la província de Barcelona del Cicle de Passejades de marxa nòrdica per a gent gran.  Per aquest 2022-23 compartirem les sortides amb els grups de Santa Maria de Palautordera,

Dates de les sortides:

  • 14 de desembre Santa Maria de Palautordera
  • 9 de febrer Vallromanes
  • 16 de març a Prats de Lluçanès
  • 13 d’abril a Vilobí del Penedès

Les sortides estan destinades a persones acostumades a caminar de forma regular entre 7-9 Km i es practicarà la marxa nòrdica, és per això que recomanem que cadascú es porti els seus pals, en cas de no disposar-ne en tenim alguns parells disponibles.

Per poder fer la inscripció es prioritzarà a les persones que hagin participat alguna vegada en el cicle d’intercanvis de passejades de Diputació de Barcelona de Marxa Nòrdica per a gent gran.

Únicament es podran fer les inscripcions trucant per telèfon al Consorci del  Lluçanès 93 888 00 50, i seran per rigorós ordre d’inscripció fins a exhaurir les places disponibles. El període d’inscripció de la primera sortida serà del 28 de novembre a al 2 de desembre. A partir d’aquí es confirmarà la plaça i caldrà fer el pagament de 5€.

Les sortides es faran amb autobús des de diferents poblacions del Lluçanès, cal portar esmorzar i dinar.

Preu: 5€ per sortida

Comparticions