Aquest passat cap de hem estat presents a dues fires, a la 5a edició de la Festa Alícia’t (al Món Sant Benet) i la Fira de Maig de Berga, fent difusió de les propostes turístiques i els productes locals del Lluçanès a més de 200 visitants que es van interessar pels productes turístics de les parades.

A La Festa Alícia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, organitzat per la Fundació Alícia, s’ha promogut les activitats turístiques, allotjaments, gastronomia i les rutes agroalimentàries (Ruta del Pa i ruta de la Llet), així com els productes i productors locals vinculats a aquestes. El diumenge es va organitzar l’activitat “Un conte dibuixat i tast dels productes locals del Lluçanès” a càrrec d’Anna i Subi on hi van assistir una quarantena de persones, i on es van poder degustar productes com la llet, formatges, pa, etc.  Aquesta mateixa activitat es repetirà el proper diumenge 7 de maig en el marc de la Fira de Transhumància de Santa Creu de Jutglar (Olost)

Així mateix també es va fer els sorteig de 2 rutes agroalimentàries (una ruta del pa i una ruta de la llet) i dos menús per a cada ruta.

A La Fira de Maig de Berga, el Consorci del Lluçanès va compartir stand amb l’ajuntament de Prats de Lluçanès durant els dies 30 d’abril i 1 de maig, el qual feia difusió del projecte Porta a Porta del municipi; un projecte que es troba vinculat a la Fira de Maig que enguany estava centrada en l’economia verda i circular. Es va fer promoció del Lluçanès i difusió de les activitats i propostes turístiques, les rutes agroalimentàries,etc.

Les fires van atendre a persones de comarques properes, potencials visitants turístics al Lluçanès.

 

Comparticions