El passat dimarts 20 de març a la tarda, els assistents dels tallers d’envelliment actiu de Sant Agustí del Lluçanès i d’Alpens van reunir-se per a fer la primera caminada conjunta de la temporada.

Els participants van trobar-se davant de l’Hostal del Vilar  per anar caminant fins al Santuari del Munts, on es va aprofitar per delectar la vista amb les excel·lents panoràmiques i fer un repàs de la geografia de la zona. Abans d’emprendre la tornada es va fer parada a l’entrada de l’ermita, reguardant-se del vent,  per berenar una mica i agafar forces. En el recorregut es va poder contemplar el paisatge, i tot i donant la benvinguda a la primavera en aquesta mateixa tarda, encara es podia observar en algunes bagues la neu caiguda la nit anterior.

En l’activitat van participar-hi unes 13 persones i està previst repetir l’experiència el proper dimarts 24 d’abril en un altre indret de la zona. L’activitat va realitzar-se gràcies a l’interès dels assistents als grups que es realitzen setmanalment en ambdues poblacions, amb la col·laboració dels ajuntaments i organitzat des de Consorci del Lluçanès.

 

Comparticions