El passat dimarts 19 de juny a la tarda, els assistents dels tallers d’envelliment actiu de Sant Agustí del Lluçanès i d’Alpens van reunir-se de nou per fer una nova ruta. La tercera i última de la temporada doncs amb la primavera plujosa d’enguany s´han suspès tres caminades ja previstes per temes meteorològics.

En aquesta ocasió els participants van trobar-se davant del Casino d´Alpens per dirigir-se amb cotxe fins al pas de Clarà on es van empendre el camí a peu. En el recorregut, passant per la cascada del reg de Matamosses i direcció a la font del Pi -primer punt on refrescar-se- ens captiva la vegetació que està en el seu punt àlgid amb les seves tonalitats: orquídies de bosc, sàlvia silvestre, junsa o també anomenat pa d´àngel, dents de lleó… seguint fins al molí de Clarà -segon punt on refrescar-se-  i com no envoltats per malves, cabrunes i herba blava.  Ja de tornada, feixuga per la calor, en arribar al punt d’inici es va fer parada per berenar una mica sota les ombres.

En l’ activitat van participar-hi unes 15 persones i està previst emprendre-les de nou  amb el retorn passat vacances.  Aquestes caminades es realitzen gràcies a l’interès dels assistents als grups d’activitat setmanal en ambdues poblacions, amb la col·laboració dels ajuntaments i organitzat des de Consorci del Lluçanès.

Comparticions