El passat dimarts 24 d’abril a la tarda, els assistents dels tallers d’envelliment actiu de Sant Agustí de Lluçanès i d’Alpens van reunir-se de nou per fer una nova ruta. Els participants van trobar-se davant del Casino d’Alpens per anar caminant fins a Anfruns.

En l’anada i de pujada es va passar per la Font de la Palmerola, el rec divisori entre províncies, a una banda Barcelona i a la l’altre Girona, fins arribar a Anfruns. En La tornada, més ombrívola, es va passar per la Font del Gepet o Font d’Anfruns, pel rec de Matamosses seguint el camí de l’aigua, que anava ben ple, per acabar fent parada i berenant una mica al pla del Creixant. Ja apropant-se al poble, es va visitar la font de Sant Antoni i la Font del Sidro, sortint al padró de Sant Antoni. Déu ni do! En el recorregut vam poder veure la flora pròpia de la zona, amb argelagues ben florides i els cucuts que comencen també a aflorar.

En l’activitat van participar-hi unes 13 persones i està previst repetir l’experiència el proper dimarts 8 de maig a la zona de Sant Agustí. L’activitat va realitzar-se gràcies a l’interès dels assistents als grups que es realitzen setmanalment en ambdues poblacions, amb la col·laboració dels ajuntaments i organitzat des de Consorci del Lluçanès.

Comparticions