El passat diumenge 18 de febrer va finalitzar la Lliga de Cros Escolar de la comarca d’Osona. Al finalitzar l’últim cros de la temporada a Folgueroles el Consell Esportiu d’Osona va fer entrega de premis als tres millors classificats de cada categoria (puntuaven les 7 millors cures del campionat).

Cal destacar la presència dels atletes del Lluçanès als podis dels primers classificats de la Lliga Comarcal de Cros Escolar d’Osona:

  • Cadet Masculí: 1r classificat Miquel  Crous del CA Vic i del municipi d’Alpens.
  • Infantil Femení: 2a classificada Nora Boix del CA Vic i del municipi de Prats de Lluçanès.
  • Infantil Masculí: 2n classificat Guillem Vilarmau del CA Vic i del municipi de Santa Maria de Merlès.
  • Prebenjamí Masculí: 1r classificat Aleix Tellez de l’Escola Els Roures i del municipi de  Sant Feliu Sasserra i 2n classificat Marc Boix de l’Escola Lluçanès i del municipi Prats de Lluçanès.
  • Prebenjamí Femení: 1a classificada Queralt Sañas del CA Vic i del municipi de Prats de Lluçanès i 3a Carla Grifell del CA Vic  i del municipi  Prats de Lluçanès.

Enguany des del Consorci del Lluçanès s’han ofert entrenaments per als nens i nenes de les escoles del Lluçanès i també s’han fet tres entrenaments ens els circuits de cada cros del Lluçanès ( Prats de Lluçanès, Santa Eulàlia de Puig-oriol i Sant Feliu Sasserra), en total han participat 165 nens i nenes.

 

1r Classificat Cadet Masculí: Miquel Crous. Foto: Jordi Vila Tuneu

1r Classificat Cadet Masculí: Miquel Crous. Foto: Jordi Vila Tuneu

2a Classificada Infantil Femení: Nora Boix. Foto: Jordi Vila Tuneu

2n Classificat Infantil Masculí: Guillem Vilarmau. Foto: Jordi Vila Tuneu

Comparticions