Una trentena de persones entre professionals de la restauració, del sector turístic i productors i elaboradors, s’ha trobat aquest dilluns 12 de març  a l’Espai Perot Rocaguinarda d’Olost en la primera edició del Lluçanès al plat.

El Lluçanès al plat són unes trobades empresarials on els productors, i elaboradors de producte local del Lluçanès, ofereix un esmorzar de forquilla al sector de l’hostaleria i el turisme amb la finalitat de donar a conèixer el producte local, i poder incorporar aquests productes a les accions de promoció que puguin fer els allotjaments del Lluçanès així com a les cartes dels restaurants del territori.

Aquest dilluns va ser el torn dels productors i elaboradors de carn fresca, embotit i acompanyats de tòfona i cervesa.

La propera edició del Lluçanès al plat es durà a terme el proper 16 d’abril i els productors i elaboradors convidats seran els qui treballen en el sector làctic i dels cereals, també acompanyats per la cervesa i la tòfona.

Comparticions