Diumenge 18 de novembre es va celebrar el 10è Cros Escolar de Prats de Lluçanès organitzat per les AMPA de l’Escola Lluçanès i la FEDAC Prats amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès,  l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i el Consell Esportiu d’Osona.

Amb una participació de 130 corredors repartits entre  les diferents categories i en motiu de la commemoració de l’aniversari es va obsequiar a tots els corredors amb la bossa del cros amb fruita i un imant amb la piràmide de l’activitat física per promoure un estil de vida actiu i saludable entre els infants i els adolescents.

Al finalitzar les curses es va fer l’entrega de premis per part de la regidora Laia Font de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i representants de cada AMPA. Van pujar al podi en categoria Infantil Femení 3a posició  la Nora Boix de Prats de Lluçanès (CA Vic), en Aleví Femení 5a Núria Sañas de l’Escola Lluçanès  (CA Vic), en Benjamí Masculí 2n Marc Boix de l’Escola Lluçanès i en la categoria de Benjamí Femení 5a Queralt Sañas de l’Escola Lluçanès (CA Vic).

Enllaç fotografies:

La propera cursa de la lliga comarcal d’Osona serà el proper 25 de novembre a Comtes  Lacambra (Vinyoles) i el 2 de desembre a Sant Bartomeu del Grau.