Aquest Nadal han tornat les Up’s esportives Nadal, els nens i nenes del Lluçanès han pogut participar de tallers esportius diversos i fer un tastet d’activitats que no acostumen a fer durant l’any en el seu municipi, així hem promocionat l’esport a infants i joves del territori per ampliar l’oferta esportiva i/o aconseguir que en surti una de continuada al llarg de l’any.

Un total de 305 nens/es i joves de Lluçanès han participat de les diferents activitats organitzades per l’Àrea d’Esports del Consorci del Lluçanès i Serveis Socials amb la col·laboració dels Ajuntaments corresponents i Diputació de Barcelona en el marc de les Up’s Esportives de Nadal.

Un total de 20 activitats esportives variades com l’escola motriu, circ, tir amb arc, psicomotricitat, zumba, canoteràpia, escalada, orientació, judo, parkour etc, repartides entre 11 municipis diferents del Lluçanès.

L’aposta per acostar l’esport és clau per ajudar a prevenir l’abandonament de la pràctica esportiva i fomentar la formació global dels nens i nenes i jove del Lluçanès. Aquest és l’objectiu del projecte Valors Up amb diferents línies de treball per posar en valor l’esport com a activitat per fomentar la integració, la cohesió social i la formació integral de la persona a la vegada que es permet donar a conèixer activitats que es poden realitzar durant el curs escolar
o possibilitat de conèixer noves activitats i/o disciplines esportives.

 

Shares