El Consorci del Lluçanès amb la col·laboració de l’ajuntament de Prats de Lluçanès i el suport de la Diputació de Barcelona torna a presentar un Curs de monitor/a dinamitzador/a d’activitats de temps lliure infantil i juvenil, amb el format que ja es va realitzar, amb gran èxit, l’estiu del 2016.

L’etapa lectiva (150 hores) es portarà a terme les tardes de juliol de 15h a 19h a la sala d’actes de L’Espai, de Prats de Lluçanès, mentre que els matins els alumnes podran iniciar l’etapa de pràctiques (160 hores) a un casal d’estiu, casa de colònies, etc. D’aquesta manera amb un període breu (i sempre que l’alumne/a hagi superat totes les proves i requeriments exigits) ja podran obtenir el Diploma i el Carnet oficial de Monitor d’activitats en el lleure infantil i juvenil de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Aquesta formació també s’equipara amb els Certificats de Professionalitat i les Qualificacions Professionals.

El cost del curs és de 300 euros per alumne però el Consorci del Lluçanès en subvenciona una part. Així per als alumnes del Lluçanès el cost del curs és de 220 euros.

Per a més informació descarrega’t el full adjunt o posa’t en contacte amb el Consorci del Lluçanès (93 888 00 50) o l’ajuntament de Prats de Lluçanès (93 856 01 00).

El curs el realitzarà l’Escola d’Educadors Quiràlia. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer directament a la web de Quiràlia: http://www.quiralia.cat/escola-educadors/cursos/monitor.php?curs=M156#cursM156

Consulta el document amb més informació del curs!

Comparticions